Ekmans Ståldörrar utökar samarbetet med oss
Publicerad: 2020-10-16
Nyhet
Ekmans ståldörrar är en mångårig samarbetspartner till oss och de väljer nu att utöka samarbetet. Vi är mycket nöjda att de visar förtroende för oss. – Djurgården Hockey är ett starkt varumärke som är otroligt viktigt för hela stockholmshockeyn och i förlängningen för stora delar av hockeysverige, och de har, tillsammans med sina partners, genom åren gjort så mycket bra för att sätta ungdomar i rörelse och bidra till att fler får möjligheten att prova på denna fantastiska sport, säger Pierre Ekman om samarbetet.

Vi är stolta och glada att kunna presentera ett utökat samarbete med Ekmans Ståldörrar där de kliver in som en av våra huvudpartners. Vi har haft ett mångårigt samarbete med Ekmans och det är såklart ett bra betyg i dessa tider att få ett så starkt stöd.
– Det finns så klart många anledningar till detta, men Djurgården Hockey är ett starkt varumärke som är otroligt viktigt för hela stockholmshockeyn och i förlängningen för stora delar av hockeysverige, och de har, tillsammans med sina partners, genom åren gjort så mycket bra för att sätta ungdomar i rörelse och bidra till att fler får möjligheten att prova på denna fantastiska sport, säger Pierre Ekman om varför de utökar samarbetet.

Med tanke på att de varit med oss under en längre tid så har de en bra insyn i föreningen och vet varför de står med oss.
– Vi har varit partner under en längre tid och som företagare och entreprenörer är vi väldigt glada och stolta över de steg som Djurgården Hockey, med Jenny Silfverstrand (som tyvärr för oss gått vidare i sin karriär) och Joakim Eriksson i spetsen, har tagit de senaste åren att få rätsida på ekonomin. Klubben bedrivs nu med en långsiktighet som inte funnits tidigare. Vi företagare runt Djurgården vet att stockholmsklubbarna inte riktigt har samma ekonomiska förutsättningar som många andra klubbar i SHL har, så när vi märkte att vår bransch, tack och lov, såg ut att klara sig förhållandevis väl i denna pandemi som vi befinner oss mitt i kände vi att vi ville gå in och stötta klubben ytterligare, fortsätter Pierre.

Att våra spelare har valt att låta den rörliga delen av lönen vara, tillsammans med att Djurgården aktivt jobbat med ekonomin är en viktig del i att samarbetet utökas.
– Att just ekonomin i föreningen sköts på ett så professionellt sätt var en avgörande faktor för att vi skulle ta steget att kliva in som en av klubbens huvudpartners säsongen 20/21. Den uppoffring spelarna har gjort genom att avstå den rörliga delen i sina kontrakt är ytterligare ett bevis på vilken långsiktighet som finns i hela föreningen – och detta vet jag uppskattas enormt av såväl sponsorer som supporters. En stor eloge till dem.

Mer om Ekmans Ståldörrar
Det är ett företag med anor till 60-talet.
– Ekmans är ett familjeföretag i tredje generation som förser den svenska byggbranschen med brand- och säkerhetsklassade ståldörrar och partier. Vi har vårt lager och kontor i Högdalen, just söder om stan, där vi har Sveriges bredaste lagersortiment och kan med hjälp av det leverera svensktillverkade dörrar till hela landet med väldigt korta leveranstider. Med erfarenhet inom branschen som sträcker sig tillbaka till tidigt 60-tal ser vi till att våra kunder får precis den dörr som är bäst lämpad för deras behov – om det så gäller ur brand-, inbrott- eller utrymningssynpunkt. Då även vi bygger vår affärsmodell på långsiktighet är det otroligt viktigt för oss att alla våra kunder är nöjda med oss som leverantör. Det låter så klart lite klychigt, men för oss på Ekmans är det självklart att vi ger alla våra kunder samma höga servicenivå – oavsett om det är en stor- eller en liten kund, avslutar Pierre Ekman.

Vi tackar för förtroendet och uppskattar ert utökade stöd.

Djurgården Hockey
Huvudpartners