Storförlust på bortais
Publicerad: 2020-10-10
Nyhet
Vi åkte till bortamatchen mot Brynäs med en förhoppning om att skaka om serieledarna och vi var med i matchen skottmässigt i första även om utdelningen uteblev. Vi hade kontakt vid 1-2 i andra innan vi blev ifrånåkta mål och spelmässigt i den perioden. Se höjdpunkterna här.

Det blev inte alls det resultat som vi hade hoppats på i bortamatchen mot Brynäs. Skillnaden blev 1-5 i mål men vi bvar bra med spelmässigt i första perioden och kom till avslut. Avslut som inte gick in till skillnad från hemmalagets skott. 0-2 efter första perioden där vi kunde varit närmre målmässigt.
Andra perioden kommer vi inte upp isamma nivå som i den första. Trots att vi reducerar till 1-2 genim Sarah Bujold så är det Brynäs period. De håller oss borta från avslut och kommer till flera egna. Underläge inför sista på 1-4.
Vi försökte göra match av det men Brynäs spelade av perioden och kunde sätta ytterligare en spik i kistan.
Ny match imorgon mot Leksand. Vi tar med oss första perioden och sätter samma fart som i den.