Djurgården tackar av Noah Östlund och Lukas Vejdemo
Officiellt2023-06-04
Djurgården tackar av Noah Östlund och Lukas Vejdemo, som valt att gå vidare med spel i annan liga. Forwardsduon är fostrade i Stockholm och har representerat föreningen både som juniorer och seniorer.

– Både Lukas och Noah har efter en tids funderande tagit beslutet att gå vidare, något som vi varit förberedda på. Jag och hela föreningen tackar för deras tid här och riktar samtidigt ett stort lycka till, kommenterar Djurgårdens sportchef K-G Stoppel.

Noah Östlund, 19 år, och Lukas Vejdemo, 27 år, lämnar Djurgården. De båda spelarna går vidare med sina karriärer efter avslutad säsong, en säsong som i Östlunds fall var den första fulla på seniornivå. Den 19-årige centern, som även kan agera forward, svarade för 31 poäng på 49 spelade matcher i HockeyAllsvenskan samt slutspel.

Buffalo Sabres-draftade Östlund har innan dess gått vägen genom Djurgårdens juniorled, i likhet med Lukas Vejdemo. 27-årige Vejdemo återvände till föreningen i februari efter en rad säsonger i Nordamerika, dit han gick våren 2018 från just DIF. Sammanlagt blev det tolv poäng på 19 matcher i centerns återkomst.

Djurgården tackar spelarna för deras insatser och önskar dem all lycka framöver.

Djurgården Hockey