Så länge gamla Djurgårn finns känns livet ändå lätt
Publicerad: 2020-03-21
Nyhet
Sjung för gamla Djurgårn nu, sjung i ur och skur. Vi har alla stått där på läktarna fulla av förväntan, sida vid sida, tillsammans. Men just nu är ingenting sig likt. Staden och läktarna har tystnat, bollarna har slutat rulla och skridskoskären har upphört. Arenorna ekar tomma. Från Stadion i öster, via Stora Mossen i väster till Hovet och Tele2 Arena i söder.

Djurgårdens IF är idag den enda föreningen som har representationslag i de högsta serierna för damer och herrar i både fotboll och ishockey, vi har tusentals barn och ungdomar som varje dag sparkar boll eller spelar hockey i våra färger. Vi bedriver ett omfattande arbete med att sätta barn i rörelse ute i stadens skolor för en bättre folkhälsa. Allt detta sammantaget gör oss unika och det är något vi är väldigt stolta över.

Att inte kunna genomföra ett hockeyslutspel eller spela fotbollsmatcher inför publik är ett hårt slag mot vår förening. Nu kan du som Djurgårdare bidra till att vi tillsammans tar oss igenom detta så att vi kan fortsätta medverka till att göra Stockholm levande igen.
Swisha 50 kr för att köpa en stödbiljett.

Även om vi inte kan vara på plats och sjunga fram våra lag vill vi ändå fylla våra arenor till bredden: Stadion, Hovet, Tele2 Arena och Stora Mossen.
Varje stödbiljett kostar 50 kr (obegränsat antal/person), swisha och köp dina stödbiljetter eller vår nya Stockholmströja på difshop.se, så visar vi vad Djurgårdsfamiljen kan åstadkomma även i tider som dessa.
Du swishar till Djurgården Hockeys* nummer: 1234 041 349

Ta hand om era nära och kära så ses vi snart på läktarna igen. Så länge gamla Djurgårn finns känns livet ändå lätt!

TillsamansförDIF

Jenny Silfverstrand
VD Djurgården Hockey

Henrik Berggren
VD Djurgården Fotboll

  • Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey delar 50/50 på alla intäkter som swishas för stödbiljetter.
  • Biljetten är fiktiv, vi ser bidragen som en gåva.
Djurgården Hockey