Kallelse till årsmöte i Djurgårdens IF Ishockeyförening
Årsmöte2023-06-01
Djurgårdens IF Ishockeyförening välkomnar härmed föreningens medlemmar till årsmöte tisdagen den 4:e juli, med start 18:00. Platsen för mötet är Tele2 Arenas pressrum och anmälan görs här nedan.

Varmt välkommen till årsmöte för Djurgårdens IF Ishockeyförening. Tid och plats för mötet är tisdagen den 4:e juli 2023 klockan 18:00 på Tele2 Arena. Årsmötet kommer att hållas i pressrummet.

Du tar dig till Tele2 Arena med bil via Nynäsvägen för att därefter parkera i Arenagaraget. Reser du med tunnelbana kliver du av antingen vid Globen, Gullmarsplan, Skärmarbrink, Blåsut eller Sandsborg följt av en kortare promenad. Pressrummet ligger i arenans södra del med ingång på bottenplan.

Anmälan

Anmäl dig gärna innan årsmötet, på så vis möjliggör du en effektivare inpassering. Anmälan är frivillig, vilket innebär att om du på årsmötesdagen glömt bort att anmäla dig är du varmt välkommen ändå.

Årsmötet kommer att vara fysiskt, då en digital variant är förenad med en stor kostnad för föreningen.

Kom ihåg att ta med ett giltigt medlemskort. Är du ny medlem kan du ta med dig orderbekräftelsen på medlemskapet, och önskar du att bli medlem klickar du dig vidare här.

För att ha rösträtt på årsmötet behöver du ha varit aktiv medlem i minst sex månader och vara över 18 år.

Motioner

Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast tre veckor innan mötet, det vill säga senast tisdag 13/6, och skickas till [email protected].

Valberedningen

Senast tre veckor innan stämman kommer valberedningen att gå ut med sitt definitiva förslag inför årsmötet. Synpunkter på valberedningens förslag på styrelse skall vara valberedningen tillhanda senast två veckor innan årsmötet.

Medlemsavgifter

Styrelsen föreslår att fastställa befintliga medlemsavgifter enligt nedan:

Barn upp till 7 år 400 kr
Barn 0-7 år betalar 400 kr medlemskap från 0 till och med 7:e födelsedag

Ungdom upp till 17 år 250 kr/år
Ungdomar under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att ansöka om ett medlemskap i Djurgården Hockey. Om du tecknar ett medlemskap för ungdom och väljer prenumeration (kort) som betalningsalternativ kommer ditt medlemskap automatiskt uppgraderas till ett medlemskap vuxen när denne fyllt 18 år.

Vuxen 400 kr/år
Medlemskap för dig som fyllt 18 år

Pensionär 300 kr/år

Familj 600 kr/år
Ett familjemedlemskap gäller för samtliga i hushållet som är skrivna på samma adress. Varje familjemedlem får ett personligt medlemskort hemskickat.

Ständig 5000 kr
Medlemskapet för våra allra trognaste medlemmar som innebär att du är medlem i Djurgården Hockey livet ut.

Årsredovisning

Du hittar årsredovisningen för 2022/2023 här.

Djurgården Hockey