Nils Strandberg Sarén till Djurgården på lån
Officiellt2022-08-04
Djurgården har kommit överens med Huddinge om ett månadslångt lån av Nils Strandberg Sarén. Försvararen, som gått genom samtliga våra ungdoms- och juniorled, kommer att finnas med i herrtruppen under augusti månad.

– Vi är väldigt glada över att vi kunde hitta den här uppgörelsen och ha den här nära relationen med Huddinge. "Nisse" var länge med i våra tankar om att skriva avtal med, men vi landade i att det bästa var att han skulle komma till en miljö med mycket istid, kommenterar Djurgårdens sportchef K-G Stoppel.

Låneavtalet för Nils Strandberg Sarén, 19 år, är skrivet över en månad och sträcker sig augusti ut. Försvararen inledde sin karriär i Djurgårdens ungdomslag och har därefter representerat föreningen genom juniorlag hela vägen upp till herrlag. Under säsongen som gick fick Nils chansen att debutera i SHL, där det sammanlagt blev nio matcher för Stockholmssonen.

– Nu får vi tillbaka honom på lån och det känns mycket bra. "Nisse" känner föreningen och många av killarna i laget väl, så det känns som en jäkligt smidig lösning i väntan på att det droppar in backar, tillägger Stoppel.

Djurgården Hockey