Tre hemmamatcher på fem dagar - biljettläget
Publicerad: 2019-10-22
Nyhet
Det är en intensiv avslutning på Hovet av oktober där vi ska spela tre matcher mellan torsdag och tisdag. Vi börjar med Frölunda, tar Oskarshamn på lördag och stänger med Rögle på tisdag. Här har ni biljettläget.

Frölunda
Vi möter regerande svenska mästarna Frölunda på torsdag klockan 19:00. Det blir första mötet sen finalserien och som alltid ett viktigt möte. Vi vill klättra i tabellen och sätta tryck på göteborgarna. Totalt har vi sålt 5 600 biljetter till torsdagen och det finns 400 kvar i klacken.
Biljetter här

Oskarshamn
Lördagsmatch mot nykomlingarna i SHL och vi har laddat på för publikfest med mycket kringarrangemang för branfamiljer. Vi förlorade första borta efter storspel av deras målvakt - vi går för ett hel annat resultat nu. Totalt har vi sålt 4 800 biljetter och det finns 400 kvar i klacken.
Biljetter här

Rögle
Serieledande kollektivet från Skåne kommer hit. Det brukar bli jämna och händelserika matcher när vi möts. Det är den sista matchen av tre på hemmais under kort tid och vi vill stänga sejouren med en smäll. Totalt har vi sålt 4 400 biljetter och det är 400 kvar i klacken.
Biljetter här

Djurgården Hockey