Klockan 10:00 lanserar vi PLUS
Publicerad: 2020-10-20
Nyhet
Vi genomgår en svår tid – men nu tar Djurgården Hockey nästa steg. I dag sjösätter vi den nya satsningen på en plustjänst där du som prenumerant får tillgång till ett unikt innehåll och kommer närmare klubben än någonsin tidigare.

Pandemin har, som vi tidigare varit tydliga med, skapat stor osäkerhet för framtiden och gjort att vi har stora ekonomiska utmaningar.
Vi tvingas ständigt leta efter nya intäktskällor, samtidigt som vi vill fortsätta att utveckla Djurgården Hockey och satsa offensivt.
Nu har vi hittat kombinationen.
Vi ser en tydligt ökad interaktion på våra sociala medier, och märker en stor efterfrågan av information runt laget och verksamheten.
Därför gör vi nu satsningar på en plustjänst som fokuserar på våra supportars stora passion: Djurgården Hockey. I PLUS har vi förstärkt den djuplodade bevakningen, något som gör att du kommer närmare laget än du tidigare har gjort. Du får en exklusivitet i form av laguppställningen tidigare än alla andra, statistik, reportage, inside-filmer och fler intervjuer.
Du får helt enkelt mycket mer och en unik möjlighet att konsumera laget du älskar på nya, kvalitativa nivåer.
Plustjänsten kommer finnas tillgänglig i två olika paket. Ett månadsabonnemang på 69 kronor i månaden och ett årsabonnemang för 690 kronor. Båda ger samma innehåll till dig.

Djurgården Hockey
Huvudpartners