Djurgården tackar av Anton Hedman
Officiellt2021-06-17
Anton Hedman har meddelat att han avslutar den aktiva spelarkarriären. Djurgården är mycket tacksamma över att fått tagit del av Antons karriär och för hans insatser i Stockholms stolthet, samt önskar honom det bästa i livet utanför hockeyrinken.

– När Anton skrev på ett tvåårskontrakt för Djurgården vet jag att en önskan han hade var att få spela inför våra fans på ett fullsatt Hovet eller Globen. Under sin första säsong fick han förmånen att visa upp sin bästa ishockey och sitt fräna spel inför sjungande läktare. Sen kom Antons skada mot huvudet och efterföljande pandemi, kommenterar Djurgårdens strategiske sportchef Joakim Eriksson och fortsätter;

– Nu, 15 månader senare, har Anton försökt vila, träna och rehabilitera sig för att kunna återkomma till spel. Men tyvärr har dagen kommit när Anton måste ta det tunga beslutet om att avsluta sin karriär. Vi tackar för den tid som vi haft tillsammans och önskar dig lycka till i det fortsatta livet efter ishockeykarriären.

Djurgården tackar Anton Hedman för hans betydande insatser i Stockholms stolthet och önskar honom all lycka i sitt liv efter karriären.

Djurgården Hockey