Vi vill tacka ett flertal spelare för sin tid oss hos
Publicerad: 2019-05-06
Nyhet
Säsongen är slut och det har varit en lång resa sen försäsongen drog igång i maj förra året. Det är några spelare som inte kommer fortsätta i Djurgården nästa säsong och vi vill rikta ett stort tack för era insatser hos oss.

Daniel Brodin och Marcus Davidsson har meddelat att de kommer att lämna oss inför nästkommande säsong. Båda två har haft stor inverkan på vår utvecklingsresa de senaste åren och vi önskar dem lycka till i sina nya klubbar.

Vi tackar också Jonathan Davidsson och Axel Jonsson-Fjällby som kommer att återvända till sina respektive NHL-klubbar. Även de har haft en betydelsefull inverkan på våra resultat de senaste säsongerna.

I övrigt har vi meddelat Bobbo Peterson, Petteri Wirtanen och Dennis Svensson att vi inte kommer att erbjuda nya avtalsförslag. Samtliga har haft ett väldigt proffsigt uppträdande och vi tackar dem för deras spelmässiga bidrag till vårt slutresultat och önskar dem lycka till framöver.
Bland övriga spelare så pågår samtal med Alexander Urbom och Dick Axelsson om deras tankar om framtiden. Det finns NHL-intresse för Adam Reideborn, Olle Alsing, Jakob Lilja och Emil Bemström efter deras framgångsrika säsonger och det återstår att se vad som händer i varje enskilt fall. Marcus Högström har ett gällande avtal med Djurgården men risken finns att han återigen lämnar oss för spel i Calgary. Den 15:e juni är det senaste datumet som dessa spelare kan skriva på ett NHL-avtal och lämna Djurgården.
Vi kommer med mer information och intervjuer under veckan.

Djurgården Hockey