Lansering av ny hemsida och PLUS
Publicerad: 2020-10-20
Nyhet
Idag lanserar vi ett helt nytt utseende för vår hemsida. Mindre grundiformation och mer tydlig kommunikation. Samtidigt och ännu viktigare så lanserar vi en ny tjänst och ett sätt att stötta oss – PLUS. – Det här ger oss möjligheten att göra satsningar som vi velat göra under en längre tid. Det blir en intäkt för oss som vi kan lägga på ett fördjupande arbete med att bevaka hela vår verksamhet. Ju fler som engagerar sig ju mer kan vi erbjuda, säger Daniel Cedercrona.

Som ni ser har vi ett nytt utseende på hemsidan idag. Vi har en design som samspelar bättre med mobilformat och som ger oss en möjlighet att lyfta upp saker tydligare när den är lite ”renare”. Du hittar fortfarande alla länkar till sidor som fanns på den tidigare hemsidan uppe i menyn.
Dags för PLUS
PLUS är namnet på vår nya tjänst som ger dig som abonnerar på den tillgång till ett större utbud och ett fördjupat innehåll runt Djurgården. Vi kommer att ta dig närmare lagen samtidigt som vi ökar innehållet på sidan.

Innehåll
Studioprogram
Laguppställningen två timmar tidigare
Fördjupad statistik om våra matcher
Dokumentärfilmer om Djurgården
Långläsning om spelare
Längre uppdateringar av Sportchef, tränare och spelare

Målbild sen länge
Det här steget har legat i vår framtidsplan under lång tid men vi har ökat takten under den pågående pandemin som nu ökat behovet av nya möjligheter för oss att skapa innehåll.
– Det här ger oss möjligheten att göra satsningar som vi velat göra under en längre tid. Det blir en intäkt för oss som vi kan lägga på ett fördjupande arbete med att bevaka hela vår verksamhet. Ju fler som engagerar sig ju mer kan vi erbjuda, säger Daniel Cedercrona kommersiell chef.

Vi ser mycket fram emot att kunna skapa mer innehåll som är riktat direkt till dig som brinner för Djurgården.
– Vi ser det här som en möjlighet att investera i mer innehåll som ska fördjupa känslan av närhet till vår organisation och spelarna. Vi har redan startat vår nya matchbevakning och nu tar vi det här steget. Det är en otroligt utmanande tid som vi befinner oss i och då är det jävligt kul att vi vågar satsa på nya idéer. Vi är ödmjuka inför att vi är i början av resan och kommer behöva utveckla våra tjänster hela tiden. Men vi vill verkligen få fart på det här, säger kommunikationschef Mattias Lönngren.
Nu är vi igång så skaffa ett konto så tar vi det steg för steg.
Det finns två former att välja på.
Månadsabonnemang för 69 kronor
12 månader för 690 kronor
Här kan du bli PLUS

Djurgården Hockey
Huvudpartners