Tack för allt Stefan Nyman
Publicerad: 2019-05-07
Nyhet
Stefan Nyman har valt att lämna Djurgården efter den här säsongen. Han har varit med på hela resan från hockeyallsvenskan till årets finalspel och har valt att söka en ny utmaning. – Vi startade i hockeyallsvenskan när jag kom hit och nu har vi nått en position som topplag i Sverige. Där känner jag att jag har nått mitt uppdrag, säger Stefan Nyman. Se hela intervjun här ovanför.

Efter sex år i Djurgårdens tränarstab väljer Stefan Nyman nu att lämna oss. Han har gett allt under de år han har representerat Djurgården och har verkligen varit med på hela resan från ett ekonomiskt och sportsligt botten till den position vi befinner oss i just nu. Han har med sitt otroligt duktiga öga för detaljer legat bakom vårt försvarsspel och utvecklingen av de backar som år efter år tagit nya kliv. – Vi startade i hockeyallsvenskan när jag kom hit och nu har vi nått en position som topplag i Sverige. Där känner jag att jag har nått mitt uppdrag, säger Stefan Nyman. Det har varit många utmaningar och en fantastisk resa, måste jag säga, fortsätter han.
Joakim Eriksson fick beskedet under måndagen.
– Min första reaktion var chock. Vi har en väldigt nära och tät relation. Jag var tyst och sen fick han en kram, säger sportchefen Joakim Eriksson. Vi kom hit samtidigt. Tidigt den säsongen fann vi en gemensam vision om vart vi ville komma med Djurgården. Han har betytt oerhört mycket för den här föreningen. Jag önskar honom all lycka i framtiden.
Vi vill tacka Stefan Nyman för alla år och timmar han har lagt ner på oss. Vi önskar honom ett stort lycka till i fortsättningen.

Vi har påbörjat processen med att utse Stefan efterträdare och återkommer med mer information när det är klart.

Djurgården Hockey
Huvudpartners