Djurgården och Fagerudd går skilda vägar
Publicerad: 2018-05-14
Nyhet
Djurgården och Marcus Fagerudd har kommit överens om att gå skilda vägar och avslutar per omgående gällande anställningsavtal

Marcus Fagerudd värvades från finska Ilves inför förra säsongen, men nu är det klart att det inte blir någon fortsättning i Djurgården för Fagerudd - som mestadels var utlånad till Mora förra säsongen.

– När vi för drygt ett år sedan kom överens om ett 2-årskontrakt med Marcus var det med utgångspunkten att vi ville utveckla hans egenskaper som en offensiv inriktad back som skulle inkludera spel även i power play. I och med att Linus Hultström återkom från Florida för spel i Djurgården försvann möjligheten att utveckla Marcus på önskvärt vis. Därav kom båda parter överens med Mora om en utlåning under föregående säsong. Vi har gemensamt kommit fram till att det även denna säsong inte kommer finnas tillräckligt med utrymme för Marcus att utveckla sitt offensiva spel i Djurgården, och därför har vi kommit överens om att gå skilda vägar, säger Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson.

Djurgården Hockey önskar Marcus lycka till framleds med sin fortsatta karriär.

Djurgården Hockey
Huvudpartners