Vinterhockeyskola:

Djurgårdens IF Ishockeyförening bedriver ishockeyskola för barn födda 2013-2015 och även äldre barn som vill börja spela, i Mälarhöjdens Ishall i södra Stockholm. Här är alla barn välkomna, oavsett bakgrund, kön eller etnicitet. Vi har inget krav på förkunskaper, utan vi lär oss att åka skridskor tillsammans under passen.  De tre första passen är att anses som prova på och är gratis att deltaga på. Vi har ett begränsat antal låneutrustningar till våra hockeyskoledeltagare.  

Tider

Säsongen 2020/2021 startar tisdag 22 september.

Vi har två olika Hockeyskolor, vi har en för både pojkar och flickor som vi delar upp i en äldre (födda 2013 och äldre) och en yngre grupp (2014-2015) och dessa är på is tisdagar 16-18 (yngre första timmen och äldre den andra timmen) samt lördagar från och med 26 Sep 10-12 med samma uppdelning på åldrar.

Vi har också en flickgrupp som startar upp 26 Sep och tränar 12-13 på lördagar i Mälarhöjdens Ishall. Detta är för tjejer födda 2013-2015 och äldre.

Vi har ett samarbete med Brinkens IF som gör att alla hockeyskoledeltagare också får vara med på deras Hockeyskola. Se tider på deras hemsida, http://www.brinkensif.se/

Vi har inga krav på förkunskaper och vi välkomnar självklart alla barn, oavsett kön och etnicitet.

Vi har prova på-utrustning som alla våra deltagare får använda.

Anmälan sker här:

Hemsida: 

Varmt välkomna!

Kostnad

1500 kronor. 

Betalningslänk, 

Anmälan

Anmälan öppnar under sommaren 2020 på Tre Kronors Hockeyskol

Vid frågor kontakta Ungdomskansliet på [email protected]

Varmt välkommen!