• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Lediga jobb

Tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Ideella tjänster

Allt jobb är på ideell basis och det du får i gengäld är en härlig gemenskap. Dessutom åker vi varje säsong gemensamt på en bortamatch och vi både startar och avslutar säsongen ihop med trevliga aktiviteter.

Media

Skribent

Gillar du att skriva och hitta vassa vinklar? Arbetsuppgifterna som skribent varierar men först och främst handlar det om att göra spelarintervjuer. 

Videoredigerare

Gillar du att redigera videos och göra korta kampanjfilmer. Du behöver inte ha genomgått någon utbildning - det viktigaste är att du har känsla för grafisk produktion och är duktig inom Adobes programserie som är de program vi främst arbetar med i vår digitala produktion.

Till de här positionerna skickar du in din ansökan med en beskrivning av dig själv, vad du har gjort tidigare och vad du är intresserad av till [email protected]

Evenemang

Kameraoperatör
Gillar du att filma? Du behöver inte ha någon utbildning men är van vid att filma med en kamera och har känsla för vad som är en bra bild. Du ser till att arenan får en snygg bild i mediakuben under intervjuer, studioprogram och utdelningar till publiken.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.00
Helgdagar 13.30-17.00


Programledare i studion/Intervjuare
Trivs du att tala inför folk? Vi söker nu en person med god hockeykännedom och som är van att intervjua personer. Innan varje match och i pauserna tar vi upp aktuella ämnen för våra besökare.
Ungefärliga arbetstider:
Vardagar 17.30-21.00
Helgdagar 13.30-17.00

Ansökan till ovan positioner

Till dessa positioner skickar du in din ansökan med en beskrivning av dig själv, vad du har gjort tidigare och vad du är intresserad av till [email protected]