• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Växjö
VLH

Tungviktsmöte väntar på Hovet

30 december 2018 10:00
#DIFVLH

Två topptippade lag drabbar samman under söndagen på Hovet när Djurgården gästas av Växjö. Två lag som brukar bjuda upp till kamp och vi kan räkna med rejält drag både på is och läktare när tre viktiga poäng ska fördelas.


Noterbart Djurgården

– Djurgården är inne i en tung decembertrend och har förlorat fem av sina sju decembermatcher. Närmast kommer man från en övertidsförlust mot Rögle.

– I den matchen var det trotjänaren Henrik Eriksson som gjorde Djurgårdens enda mål, och kanske är det de rutinerade rävarna i laget som måste kliva fram för att vända den dystra trenden för Djurgården?

– Just målskyttet har varit något av ett problem på sistone för stockholmarna. När Emil Bemström är på JVM måste andra kliva fram där Djurgården endast mäktat med tre mål på de tre senaste matcherna.

Noterbart Växjö

– Lika många mål bjöd Växjös Brendan Shinnimin på i senaste omgången - helt på egen hand. Shinnimin var magnifik och bjöd på ett hattrick i segermatchen mot Mora.

– Nu väntar alltså Djurgården på Hovet. Något Växjö brukar ha problem med. Gästerna har inte plockat många poäng i Stockholm på sistone och i höstas fick man lämna isen med en 0-2 förlust.

– Det skiljer just nu fem poäng mellan lagen i tabellen och vid seger för Växjö så gör man ett ryck i tabellen gentemot Djurgården. Ett ryck som kanske kan visa sig bli svårt att ta igen?

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFVLH och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.