• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 November Nov
Tisdag Tis 19 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Söndag Sön 1 December Dec
Tisdag Tis 3 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Söndag Sön 8 December Dec
Tisdag Tis 10 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Fredag Fre 20 December Dec
Lördag Lör 21 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Örebro
ÖRE

Djurgården vill trycka till Örebro igen

23 november 2018 15:00
#DIFÖRE

Senast lagen möttes så pulveriserade Djurgården Örebro i Behrn Arena. Nu ställs lagen mot varandra igen. Djurgården vill göra om bedriften, men Örebro kommer rejält revanschsuget och söker upprättelse.


Noterbart Djurgården

– Efter en stark höst så har Djurgården nu fått in en del grus i maskineriet. På de senaste fem matcherna har fyra matcher slutat med förlust. Senast blev det en poäng efter att man förlorat med 4-3 efter förlängning mot Växjö.

– Senast lagen möttes vann Djurgården med hela 8-2 på bortaplan. Den största bortavinsten denna säsong. Då bjöd Djurgården på ett imponerande anfallsspel, och frågan är om man kan hitta tillbaka till det på Hovet under löragen?

– En spelare att hålla ett extra öga på är Dick Axelsson. Axelsson har haft en skadebenägen höst men var senast tillbaka i laget igen, och med en match i kroppen kanske Axelsson kan återigen skapa magi med klubba och puck inför hemmapubliken.

Noterbart Örebro

– Örebro är inne i en tuff trend för tillfället. Trots flertalet bra matcher så har det ofta slutat med uddamålsförluster. Senast sved det än mer när 2-3 förlusten mot Luleå fullbordades efter Luleås segermål med endast tio sekunder kvar att spela.

– Men det finns ljusglimtar hos Örebro. Powerplay ser stekhett ut och duon Aaron palushaj och Nick Ebert har hittat ett fint samspel mellan varandra där man kommer till mängder med farliga avslut.

– Örebro är ett avseriens svagare bortalag. Laget har endast tagit en seger efter full tid på bortais efter nio spelade bortamatcher.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFÖRE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.