• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Söndag Sön 5 Januari Jan
Tisdag Tis 7 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Idag 19 Januari Jan
Onsdag Ons 22 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Måndag Mån 27 Januari Jan
Onsdag Ons 29 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Frölunda
FHC

Förstaplatsen hägrar för både Djurgården och Frölunda

15 november 2018 11:30
#DIFFHC

Det är upplagt för fest när Djurgården tar emot Frölunda på torsdagen. Båda lagen slåss om en absolut topplacering och har som tvåa respektive trea i tabellen spelat in 31 poäng vardera.


Noterbart Djurgården

– Djurgårdens offensiva styrka visade sig återigen i lagets tisdagsmatch när det producerades sex mål framåt. En av målskyttarna var Alexander Urbom. En ovan målskytt, detta var hans andra SHL-mål på 177 framträdanden.

– Stockholmarna har gjort klart med forwarden Axel Jonsson Fjällby, eller "Järgarn" som de själva kallar honom. Han flyger hem från Nordamerika tätt inpå matchen, men enligt Djurgården kan han eventuellt vara redo för spel redan mot Frölunda. "Spela på Hovet är det roligaste som finns. Nu ska jag göra allt för att vinna SM guld. Samspelet med bröderna Davidsson var bra förra året och jag känner att det kommer vara ännu bättre den här säsongen", säger Jonsson Fjällby om återkomsten till klubbens hemsida.

– Djurgården ligger före Frölunda i tabellen, men det är med väldigt knapp marginal. Lagen har samma poängantal, men Djurgården har bättre målskillnad. Och dessutom en match mindre spelad.

Noterbart Frölunda

– Frölundas tre matcher långa segersvit tog slut på tisdagen när laget förlorade mot Skellefteå.

Ryan Lasch gjorde mål igen och poängkungen skuggar nu Djurgårdens duo Jacob Josefson (20 poäng) och Jakob Lilja (19 poäng) i SHL:s poängligatopp. Lasch har nu spelat in 18 poäng. 14 av dem (5 mål, 9 assist) har kommit på de åtta senaste matcherna.

– Lagen möttes i premiären den 15 september. Då vann Frölunda med 2-1. En av målskyttarna då var backen Jonathan Sigalet.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #DIFFHC och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.