• Huvudsponsorer

Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Djurgården
DIF

Hemmaborgen ska väcka Timrå - Lilja och Djurgården gästar

13 november 2018 11:30
#TIKDIF

Senast de möttes bjöds det på elva mål och stor underhållning. Nu siktar Timrå på att ta revansch på Djurgården, och samtidigt sätta stopp för både sin förlustrad och motståndets poängkung.


Noterbart Timrå

– Nykomlingen gick på landslagsvila med en tung resultattrend. De avslutande tre matcherna gick Timrå poänglösa ur, närmast via klara 0-5 borta mot HV71. Det var lagets åttonde förlust på nio spelade bortamatcher.

– Hemma i NHK Arena har Timrå däremot varit svåra att rubba. Faktum är att Timrå vunnit fem av sex fighter i hemmaborgen, något som gör nykomlingen till en av ligans bästa hemmalag.

– Anton Wedin är tillbaka i Timrådressen efter sitt landslagsäventyr. Forwarden gjorde under föregående vecka sin debut i Tre Kronor. Wedin har stått för en stark SHL-höst, med sex mål och tre assist på 15 spelade matcher.

Noterbart Djurgården

– Precis som Timrå föll Djurgården i sin sista match innan breaket. Stockholmslaget fick se sig besegrade hemma på Hovet, där Rögle slog tillbaka Djurgården med 1-2.

– Målet i förlustmötet gjordes av Emil Bemström, hans åttonde för säsongen.

– Två andra profilstarka spelare har varit Jacob Josefson och Jakob Lilja. Duon har hand om både första- och andraplatsen i hela SHL:s poängliga, där Lilja ligger i topp med fem mål och 14 assist.

– Senast som Djurgården och Timrå gjorde upp slängde lagen upp svängdörrarna på vid gavel. Elva baljor hanns med på Hovets is, där Djurgården gjorde allra flest och slutligen vann med 7-4. Ny målfest på gång ikväll?

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.