• Huvudsponsorer

Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Djurgården
DIF

Hemmaborgen ska väcka Timrå - Lilja och Djurgården gästar

13 november 2018 11:30
#TIKDIF

Senast de möttes bjöds det på elva mål och stor underhållning. Nu siktar Timrå på att ta revansch på Djurgården, och samtidigt sätta stopp för både sin förlustrad och motståndets poängkung.


Noterbart Timrå

– Nykomlingen gick på landslagsvila med en tung resultattrend. De avslutande tre matcherna gick Timrå poänglösa ur, närmast via klara 0-5 borta mot HV71. Det var lagets åttonde förlust på nio spelade bortamatcher.

– Hemma i NHK Arena har Timrå däremot varit svåra att rubba. Faktum är att Timrå vunnit fem av sex fighter i hemmaborgen, något som gör nykomlingen till en av ligans bästa hemmalag.

– Anton Wedin är tillbaka i Timrådressen efter sitt landslagsäventyr. Forwarden gjorde under föregående vecka sin debut i Tre Kronor. Wedin har stått för en stark SHL-höst, med sex mål och tre assist på 15 spelade matcher.

Noterbart Djurgården

– Precis som Timrå föll Djurgården i sin sista match innan breaket. Stockholmslaget fick se sig besegrade hemma på Hovet, där Rögle slog tillbaka Djurgården med 1-2.

– Målet i förlustmötet gjordes av Emil Bemström, hans åttonde för säsongen.

– Två andra profilstarka spelare har varit Jacob Josefson och Jakob Lilja. Duon har hand om både första- och andraplatsen i hela SHL:s poängliga, där Lilja ligger i topp med fem mål och 14 assist.

– Senast som Djurgården och Timrå gjorde upp slängde lagen upp svängdörrarna på vid gavel. Elva baljor hanns med på Hovets is, där Djurgården gjorde allra flest och slutligen vann med 7-4. Ny målfest på gång ikväll?

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKDIF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.