• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Idag 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Tisdag Tis 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Luleå
LHF

Heta hemmalaget Timrå mot formtoppade Luleå

30 oktober 2018 11:30
#TIKLHF

Det är upplagt för en riktigt bra hockeyfest i Timrå under tisdagen när hemmalaget tar sig an Luleå. Timrå har en strålande hemmaform, och Luleå är ett av seriens hetaste lag för tillfället. Frågan är bara - vem är starkast?


Noterbart Timrå

– Timrå vet fortfarande inte hur det är att skrinna av hemmaisen utan en seger i bagaget. laget har gått som tåget på hemmais och senast besegrades HV71 med 2-1. Lagets femte raka hemmaseger.

– Till matchen mot Luleå kommer man få klara sig utan Ludvig Rensfeldt som fick en smäll mot huvudet mot HV71 och nu kommer missa de kommande matcherna.

– Luleå och Timrå möttes under försäsongen. Då i Coop Norrbotten Arena och Luleå stod som segrare i den matchen med 2-0.

Noterbart Luleå

– Luleå är just nu ett av seriens hetaste lag. Under lördagen kom ännu en seger för Luleå när Mora besegrades med 2-1. Det ör att man vunnit sex av sina åtta senaste matcher och man har tagit poäng i sju av sina åtta senaste matcher.

Jack Connolly stod för matchavgörandet för Luleå senast och Connolly har verkligen fått upp farten i sin nya klubb. Han står redan noterad för elva poäng - ifjol stod han för 19 poäng på hela säsongen.

– Om resulaten i övriga matcher går Luleås väg, samtidigt som Luleå vinner mot Timrå kan laget vara tvåa i tabellen efter tisdagens omgång.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKLHF och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.