• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Söndag Sön 6 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Måndag Mån 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Onsdag Ons 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Fredag Fre 16 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Hemma
Timrå
TIK
Borta
HV71
HV71

Hemmastarkt Timrå tar emot poängsuktande HV71

26 oktober 2018 15:00
#TIKHV71

Timrå och HV71 ligger på samma poäng i tabellen men smålänningarna ligger på en elfteplats med bättre målskillnad. Under lördagen ska det göras upp i NHK Arena - där är nykomlingarna starka och fortfarande obesegrade.


Noterbart Timrå

– Timrå förlorade senast mot Örebro med 5-1. Nu är de dock tillbaka i hemmaborgen. Där har nykomlingarna vunnit samtliga och har plockat tio poäng av tolv möjliga.

– Hemmalaget ligger just nu på en tolfteplats med 14 inspelade poäng. Lika många poäng som HV71 på elfteplatsen har - räkna med en tuff kamp under lördagen.

– #49 Sebatian Collberg leder den interna poängligan och har gjort fem poäng, fyra mål och en assist, de fem senaste matcherna. Totalt har Collberg svarat för sju poäng på elva matcher.

– Nykomlingarna har haft det tufft senaste tiden med fyra bortamatcher på de fem senaste mötena, kan det vända under lördagen när de är tillbaka i NHK Arena?

Noterbart HV71

– HV71 åkte på en förlust mot Mora senast med 5-2. Firma Tedenby/Ljungh fortsätter dock att producera poäng och stod för ett varsitt mål. Mattias Tedenby fick dessutom en assistpoäng till Markus Ljunghs mål.

– Tedenby leder nu den interna poängligan med 12 poäng - det är dubbelt så många som Robin Figren, Markus Ljungh och Sebastian Wännström har svarat för och som ligger tvåa.

– Det är viktiga poäng för HV71 på spel, för att inte halka ännu längre ned i tabellen krävs minst två poäng mot Timrå.

Johan Johnsson kom tillbaka till HV71 inför denna säsong efter bland annat tre säsonger med Timrå i HockeyAllsvenskan. Under lördagen ställs han mot sina gamla lagkamrater. Här kan du läsa en intervju med HV71:s sportchef Johan Hult och vad han hade att säga om Johnsson inför säsongen.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #TIKHV71 och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.