• Huvudsponsorer

Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Lördag Lör 5 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Måndag Mån 14 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Söndag Sön 20 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Söndag Sön 27 September Sep
Hemma
Timrå
TIK
Borta
Mora
MIK

Anton Wedin säkrade segern för Timrå

6 oktober 2018 17:58
#TIKMIK

I en tät match mellan Timrå och Mora krävdes förlängning för att skilja lagen åt. Där tog Anton Wedin saken i egna händer och fixade segern för Timrå som nu tagit poäng i fem raka matcher, varav fyra segrar.


Det tog 14 sekunder innan Sebastian Collberg hade ett rungande skott i ribban för hemmalaget. Nära, men utdelningen uteblev och varade hela den första perioden. Jämnt spel, 0-0 och 7-7 i skottstatistiken efter en period.

– Det är okej, speciellt när vi får tag i pucken bakom deras backar. I egen zon behöver vi vara mer noggranna med markeringarna, kommenterade Timrås Sebastian Collberg till C More.

Timrå tog sedan ledningen omgående i den andra perioden. Mora ställde till det för sig framför egen kasse och efter lite studsar hit och dit kunde Filip Hållander trycka dit pucken mellan benen på Christian Engstrand. Fortsatt jämnt i spelet men inga fler mål i andra.

– Det är ganska jämnt skägg och står och väger lite. Vi får gasa på lite här i tredje, sa Moras Adam Masuhr till C More.

"Styrkebesked att vi lyckas vinna"

Mora gasade på och vann skotten i både andra och tredje perioden. I tredje kom också kvitteringen genom Ryan Johnston i numerärt överläge. Det var Johnstons första mål i Moratröjan.

Trots en del chanser åt båda hållen fick matchen avgöras i förlängning. Inte heller där saknades chanser, men det var till slut Timrås Anton Wedin som fick ikläda sig rollen som matchhjälte. Han tog pucken över hela isen innan han avslutade med ett rappt skott, 2-1 till Timrå.

– Det var skönt att se den gå in, fick till en bra träff. Vi gjorde kanske vår sämsta match idag i serien, men ett styrkebesked ändå att vi lyckas vinna, sa Wedin till C More efter matchen.

Se highlights från matchen här.