• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 2 April Apr
Lördag Lör 6 April Apr
Måndag Mån 8 April Apr
Onsdag Ons 10 April Apr
Fredag Fre 12 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Tisdag Tis 16 April Apr
Torsdag Tor 18 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr
Tisdag Tis 23 April Apr
Torsdag Tor 25 April Apr
Lördag Lör 27 April Apr
Tisdag Tis 30 April Apr
Torsdag Tor 2 Maj Maj
Fredag Fre 30 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Söndag Sön 15 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Söndag Sön 22 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Hemma
Malmö
MIF
Borta
Djurgården
DIF

Malmö straffade Djurgården i hetsig match

29 september 2018 18:05
#MIFDIF

Det svängde och var kampfyllt när Malmö och Djurgården drabbade samman. Malmö drog det längsta strået i en tät match när man efter straffar kunde knipa två poäng och segra med 4-3.


Det var en rejäl målfest och svängig inledning vi bjöds på när Malmö och Djurgården drabbade samman under lördagseftermiddagen. Djurgårdne inledde målskyttet på ett urtjusigt sätt när man snurrade upp Malmös försvarsbox, och Emil Bemström serverades öppet mål fram till 0-1.

Malmö kom dock tillbaka när Lars Bryggman kvitterade till 1-1 i boxplay, innan Olle Alsing kunde återställa ordningen för Djurgårdens del när han dundrade in 1-2 från backplats.

Målfesten kom dock att fortsätta när Marcus Sylvegård på egen hand skickade iväg ett rappt handledsskott upp i krysset fram till 2-2 i en rejäl fartfest.

– Ja, vi måste få till lite längre anfall. Annars slutar det mest med att vi bara får åka skridskor upp och ner hela tiden, sa Lars Bryggman i Malmö till C More i paus.

Heta känslor efter avblåsningarna

Den andra perioden gick i något lugnare tempo. Båda lagen hade heta chanser, men det var i samma frenesi i skridskoåkningen. Istället blev det mer kamp mellan spelarna och det var ofta munhuggning efter avblåsningarna.

Den tredje perioden fortsatte i samma stil, men när Niklas Arell sprätte in 3-2 med en backhand halvvägs in i den tredje perioden vädrade många i hemmapubliken en seger.

Djurgården kom dock snabbt tillbaka när Daniel Brodin skrinnade sig fri och mellan benen på Alsenfelt prickade in 3-3.

Efter en mållös förlängning krävdes straffar, och där var Malmö strået vassare. Djurgården missade sina första två straffar, medans Malmö satte sina två där Konstantin Komarek blev hemmalagets stora hjälte.

Se highlights här!