• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Hemma
Djurgården
DIF
Borta
Malmö
MIF

Årets sista match!

30 december 2017 12:20
Inför match

Det har blivit dags för årets sista match och den andra för säsongen som spelas i Globen. För motståndet står Malmö som slåss om direktpatserna till slutspelet. Här får ni lite fakta att ha med er till matchen.


Vi ligger kvar på andraplats i tabellen med en lucka på 10 poäng upp till Växjö, som dock har två matcher mer spelade. Kvällens gäster ligger på åttondeplats, 3 pinnar bakom Linköping som just nu har den sista direktplatsen till kvartsfinalerna.

Detta blir tredje gången vi drabbar samman med Malmö denna säsong och de två tidigare har båda varit mycket jämna. Båda matcher har avgjort först i förlängning och båda har slutat 4-3 till Djurgården.

Djurgården har tagit näst flest poäng på hemmaplan bland lagen i SHL denna säsong (även här med 2 matcher färre än ettan Växjo). Gästerna är å sin sida seriens fjärde bästa lag på bortaplan och har tagit 24 av 42 möjliga poäng utanför Malmö.

Gästerna har dessutom 5 raka segrar på bortais inför kvällen, 3 av dessa kom efter ordinarie tid.

Malmös poängliga toppas av den 28-årige anfallaren Fredrik Storm som hittills gjort 21 (9+12) poäng. Storm har dock saknats i Malmös laguppställningen de två senaste matcherna.

Markus Ljunghs säsong kom igång lite sent på grund av en skada men centern har hittat formen mer och mer för varje match som gått. Ljungh har nu gjort poäng i tre raka matcher och totalt har det blivit 9 (3+6).

Matchen startar 18.00 och spelas på Globen. Varmt välkomna!

Biljetter bokar du här