• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Hemma
Luleå
LHF
Borta
Djurgården
DIF

Luleå vände och straffade Djurgården

29 november 2016 21:44
#LHFDIF

För tredje gången denna säsong krävdes straffar för att hitta en vinnare mellan Luleå och Djurgården. Denna gång drog hemmalaget det längsta strået där Johan Forsberg avgjorde.


Precis som många trodde på förhand var det en tät tillställning som Luleå och Djurgården bjöd på. Luleå med en diger skadelista hade stundtals problem i egen zon när ett formstarkt Djurgården snurrade friskt.

0-1 skulle också komma. Jeff Tambellini glömdes bort framför Luleås mål och kunde både ta emot, lägga till rätta, och leverera för gästerna.

Luleå spelade upp sig i den andra perioden och fick stundtals till bra snurr i anfalsszonen, men hade svårt att komma till farliga lägen. Djurgården försvarade sig bra och stack upp i farliga kontringar, men även Luleås spelade tätt defensivt och båda målvakterna för kvällen, Joel Lassinantti och Adam reideborn spelade riktigt bra denna kväll.

Straffar krävdes även denna kväll

Luleå fortsatte att pressa på i den tredje perioden och kvitteringen skulle komma. Linus Nässén skickade iväg ett snärtigt handledsskott från sin backplats som letade sig in i nättaket. Hans första mål i SHL-karriären.

Båda lagen bytte sedan chanser med varandra för att fixa en trepoängare, men likaläget stod sig matchtiden och förlängningen ut och straffar krävdes för att hitta en vinnare. Endast Luleås Johan Forsberg prickade rätt och Luleå knep därmed bonuspoängen.