• Huvudsponsorer

Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Idag 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Dam: Palm om det kommande kvalet

20 februari 2015 13:29

Alexandra Palm, lagkapten i DIF dam, om hennes tankar kring kvalet till Riksserien som börjar till helgen och lördagens match mot Almtuna.


Kan du berätta lite om dig själv? - Jag heter Alexandra Palm och är 29 år. Har spelat hockey i 24 år. Först med grabbar och sedan i Segeltorp. Även fyra år i Kanada.

Vad har du för roll på isen? - Jag skulle beskriva mig själv som en powerforward. Gillar att vara först och rota i hörnen, gärna göra skitjobbet.

Hur ser du på det kommande kvalet till Riksserien? - Det ska bli jättekul att äntligen gå in i matcher som har en avgörande betydelse. Det ska också bli väldigt kul att få möta lagen från Riksserien, Sundsvall och SDE, och även de lag som kommer söderifrån som vi inte har spelat emot tidigare. Det ska bli roligt att möta lag som man inte har koll på helt enkelt.

Så du har inte riktigt koll på motståndet? - Nej, inte Björklöven och inte HV, inte i år. HV71 spelade vi ju emot förra året, men det händer mycket på ett år. SDE och Sundsvall har vi inte heller spelat emot, så man vet inte riktigt hur det ser ut när man väl är på isen.

Vad tror du om lördagens match mot SDE? - Jag tror vi verkligen kommer få gå ut här och visa upp oss. SDE har gjort det bättre i Riksserien än vad folk trodde att de skulle göra. Jag tror absolut inte vi kan gå ut och tro att det är en sån match som vi har spelat tidigare i Division 1, utan vi kommer verkligen behöva gå ut på isen med rätt attityd och rätt inställning, säger lagkapten Alexandra Palm.

Vilka? Djurgården - SDE
När? Lördag 21 februari klockan 19.30
Var? Hovet