• Huvudsponsorer

Så kan du fördubbla din försäljning

28 april 2015 08:30

Djurgårdens hockeysäsong har varit över sedan några veckor tillbaka men arbetet inför nästa är redan igång.


För Nätverket 1891 och våra medlemmar är det två träffar kvar innan säsongen är över och sommaren är här.

Tisdagen den 12 maj möts vi igen. Precis som förut kommer vi utmana våra medlemmars ledarroller genom en intressant föreläsning som ska ge en tankeställare samt utveckling.

Dagen till ära har vi Agneta Rebo från Referral Institute hos oss. Agneta är inte bara medlem i Nätverket 1891 utan även en expert inom området ”nätverkandet” och hur du bör marknadsföra dig själv.

Referensmarknadsföring

Referensmarknadsföring är den mest effektiva formen av marknadsföring för företag med begränsad marknadsföringsbudget. Många kan faktiskt fördubbla eller t.o.m. tredubbla sin försäljning utan att behöva spendera många ytterligare kronor. Det enda du behöver göra är att investera i att lära dig nya strategier med konkreta och beprövade verktyg för referensmarknadsföring.

Du vet säkert att många företag får sina bästa affärer via referenser/rekommendationer?

Men vet du hur bra det är?

Kunder som kommit via rekommendationer förblir kunder i snitt, fyra gånger längre än andra och köper för tre-fyra gånger mer under första året!

Och sannolikheten för att dem i sin tur rekommenderar dig vidare är 2,5 gånger högre!

Under vår nätverksträff kommer Agneta gå igenom viktiga delar för att få referensmarknadsföringen att fungera.

Agneta Rebo

Agneta är en engagerad och uppskattad utbildare. Hon har i 16 år drivit eget företag med datautbildningar och konsult-uppdrag rörande Microsoft Project, Word och Excel. Hon har inom detta område hjälpt människor på över 220 olika företag.

På senare tid har hon, efter att själv ha sett vad det innebär för affärerna att jobba strategiskt med referensmarknadsföring, valt att vidareutbilda sig för att kunna hjälpa och lära andra företagare att skapa fler och bättre affärer via rekommendationer.

Hon coachas idag av de ledande experterna i världen inkluderande Dr Ivan Misner (grundare av BNI Affärsnätverk), Mike Macedonio och Dawn Lyons.

Vill du träffa likasinnade personer och samtidigt bredda ditt privata affärsnätverk?

Då rekommenderar vi dig att bli en del av vårt affärsnätverk!

Ta kontakt med vår Network Manager Emelie Löfqvist, [email protected]. För mer information besök Nätverket 1891s hemsida; www.difhockey.se/1891