• Huvudsponsorer

Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Onsdag Ons 30 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Idag 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Ishockey för alla i Almedalen

4 juli 2015 11:03

Det var fullsatt på åhörarplats när Svenska Ishockeyförbundet var i Almedalen och framförde sina budskap tidigare i veckan.

Generalsekreterare Tommy Boustedt inledde seminariumet och tog bland annat upp behovet av fler ishallar samt informerade om satsningarna på mångfald och integration samt att locka fler utövare till ishockeysporten.

Ove Eriksson, projektledare för Djurgårdens projekt Ishockey för alla, fanns på plats för att berätta om hur Djurgården jobbar med projektet "Ishockey för alla" i Husby och hur man som klubb kan ta ett större ansvar i samhället.

– Jag var där och presenterade Husbyprojektet och Djurgårdens satsning att välkomna och integrera fler till att spela ishockey. Det var roligt att prata om något jag brinner för och det känns jättebra att Djurgården kan vara med. Bra att det blir uppmärksammat. Det var första gången jag var i Almedalen så det var dessutom intressant att se hur det gick till där, säger Ove Eriksson.

Efteråt blev det mingel och Ove Eriksson tycker att det var bra att Svenska Ishockeyförbundet var på plats i Almedalen och var förstås även väldigt nöjd över att Djurgården fick möjlighet att vara med.

– Det var fullsatt på vårt seminarium och det var bra respons. Det var nyttigt att vara med och det är bra att få träffa lite folk då man förstår att det är ett angenämt ämne för alla. Sedan är det jättekul att vi i Djurgården ligger i framkant och har gjort något som känns rejält. Det är dessutom bra att det här synliggörs så att man även får möjligheten att höra vad andra klubbar håller på med. Det här kommer att stärka hockeyn, säger Ove Eriksson.

Ingen stol stod tom när Svenska Ishockeyförbundet hade ett seminarium i Almedalen.


Ove Eriksson ser ni i mitten bredvid Mats Sundin. Även Peter Forsberg var på plats.

Gruppbild på ett soligt Gotland.

Foto: Hampus Sjöström