Måndag Mån 1 Mars Mar
Onsdag Ons 3 Mars Mar
Söndag Sön 7 Mars Mar
Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 5 April Apr
Onsdag Ons 7 April Apr
Torsdag Tor 8 April Apr

Läget i truppen

4 oktober 2017 11:15
Nyhet

I Djurgården saknas just nu tre spelare. Backen Tom Nilsson, centern Markus Ljungh och forwarden Daniel Brodin.


I laguppställningen de senaste matcherna har både backen Tom Nilsson och Markus Ljungh saknats. Tom Nilsson tränar återigen för fullt med laget och är snart tillbaka.

– Tom siktar på spel inom en vecka. Nu är han på is och tränar för fullt men är inte riktigt klar för matchspel, säger Djurgårdens fysioterapeut Christian Schumacher.

Tom Nilsson konstaterar efter dagens träning att han närmar sig spel och att han är riktigt sugen på att komma tillbaka och spela hockey igen.
– Det är skönt att få vara med på isen och tävla med gubbarna. Nu närmar det sig även om jag inte är helt hundra än, säger Tom Nilsson.

Frustrerande att vara vid sidan av?
– Ja, speciellt i början av säsongen när man bara vill komma igång och spela på Hovet. Det har varit jobbigt men man får göra något positivt av det, säger Tom Nilsson.

Markus Ljungh har inte spelat sedan hemmapremiären mot Malmö och han blir borta fram til novemberuppehållet.

– Han är nyoperaread och kör rehab nu. Där siktar vi spel efter novemberuppehållet, säger Schumacher.

Sedan tidigare finns Daniel Brodin på skadelistan. Brodin själv ser framsteg hela tiden och hoppas av naturliga skäl på en lång säsong för laget. Schumacher hyllar Brodins inställning och träniningsvilja utanför isen.

– Han jobbar på bra. Det är imponerande att se, han är fokuserad och är här och kör varje dag. Där går allt enligt game plan.

Veckans matcher spelas mot Rögle (borta på torsdag) och Växjö hemma (på söndag - boka biljetter här

Vi passar även på att meddela att Linus Hulström har gjort klart med tröjnummer - det blir 33 som han spelat i tidigare i DIF.