• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Lär dig granska nya forskningsrön

17 november 2015 11:07

Lär dig granska nya forskningsrön samt förbättra ditt företags affärsmodell.


Säsongen är i full gång både för våra lag och vårt affärsnätverk! Den 26 november är det dags igen, och nu har du chansen att träffa våra medlemmar samt ta del av en inspirerande föreläsning.

Sitter du som beslutsfattarroll på din arbetsplats idag och vill träffa andra likasinnade personer? Då är Nätverket 1891 rätt för dig. Här breddar du ditt privata affärsnätverk samtidigt som du blir inspirerad att utvecklas som ledare i näringslivet.

Föreläsningen 26 november

Nästa vecka gästas vi av Martin Carlsson-Wall, forskare och lärare på Handelshögskolan som ger oss en inblick i hur nya råd och rön tas fram.

Tema

De senaste åren har företag översköljts med retorik kring affärsmodeller, innovation, och Corporate Social Responsibility (CSR). Frågan är - vad är snack och vad ska vi tro på? I denna föreläsning kommer Martin gå igenom hur ny kunskap produceras och hur du som entreprenör eller chef kan tänka för att se bortom "snacket". Efter föreläsningen hoppas vi att du fått inspiration kring hur du kan förbättra ditt företags affärsmodell samtidigt som du också fått nya verktyg för att kritiskt granska nya forskningsrön som publiceras.

Bakgrund

Martin Carlsson-Wall är forskare och lärare på Handelshögskolan i Stockholm. En del av Martins forskning rör innovation, entreprenörskap och affärsmodeller. Den andra delen handlar om idrottens kommersialisering där han leder forskningscentret "Center for Sports and Business" där de samarbetar nära såväl DIF Hockey som DIF Fotboll.

Intresserad? Anmäl ditt intresse att bli medlem eller prova på att besöka en av våra föreläsningar? Hör av dig till Emelie Löfquist.