• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Inspirerande höst för Ishockey för Alla

7 december 2015 08:55

Projektet Ishockey för alla går in på sin andra säsong och hade under första säsongen 5000 deltagartillfällen. Under den här hösten har intresset varit fortsatt stort


Projektledare Ove Eriksson är nöjd med utfallet. Han tycker även att det är extra roligt att så många tar sig till Husby Ishall på lördagar för att åka skridskor och testa på ishockey..

- För ett par lördagkvällar sedan var det första gången som hjälmarna tog slut för att vi hade så många besökare. Rent generellt är lördagskvällarna riktigt välbesökta. Då blir det en 80 besök nere i ishallen och det är väldigt kul att så många kommer ner och testar på ishockey.

Nytt inför årets höst och vinter är att flickor och tjejer varje lördag klockan 08:00 kommer att ha möjlighet att träna ishockey under ledning av Johanna Lagus från SDE Hockey.

- Ja, vi hade första träningen för några helget sedan. Johanna Lagus, som leder träningen, kommer lära ut skridskoteknik och så kan tjejerna få spela lite ishockey mot varandra, säger Ove Eriksson.

För de barn och ungdomar som varit med ett tag anordnas under november en match tillsammans med Kista Hockeys 04 och 05-lag. Tretton spelare i varje lag där man blandade upp Kistaspelare med deltagare från Ishockey för alla.

- De tyckte att det var fantastiskt kul. Mina ungdomar lärde sig massor och det var en riktigt kul upplevelse. Några som var med från oss har har spelat sedan starten och några började i höstas.

Några fler nyheter just nu?

- Ja, de som ofta är här och spelar har fått egna skåp i Husby Ishall. Det gör att de kan hämta sin utrustning och åka skridskor även när Ishockey för Alla inte är där. Responsen har varit fantastisk och de är så himla glada över att ha en egen utrustning och bara kunna gå ut och spela, säger Ove Eriksson.

Istider för Ishockey för alla

Tisdagar kl 15:00-16:30
Onsdagar kl 15:00-16:30
Torsdagar kl 15:00-16:30
Lördagar 18:00-21:00

Finns att låna: Skridskor, hjälm, handskar och klubba!

För information och kontakt: [email protected] 072-066 66 86