Intervaller och innebandy på Bosön
Publicerad: 2016-05-03

Den här veckan tränar A-laget på Bosön där spelarna tränar tillsammans var tredje vecka i form av tuffa fysinternat och läger. Däremellan har spelarna individuella upplägg som ledarstaben hjälper till att styra och utforma. 

Tre pass var inplanerade även på tisdagen. Först väntade löpning i ett fantastiskt vårväder på Bosön där spelarna delades in i grupper och körde i intervaller. 

- Det blir lite likt ishockeyn där vi går för fullt i varje intervall och pressar oss så mycket det bara går, säger Jimmie Ölvestad, fystränare i Djurgården. 

Henrik Eriksson och Daniel Brodin kör stenhårt under intervallträningen. 


En spelare som låg i täten intervall efter intervall var nyförvärvet Patrik "Peppe" Lundh. Ivrigt påhejad av lagkamrater och fysteam höll han ett imponerande tempo. 

 











Lukas Vejdemo och Adam Ollas Mattsson hade draghjälp av varandra och gjorde likt gårdagen riktigt bra insatser under intervallträningen.

 










Därefter var det dags för innebandy. Innan spelet drog igång samlade huvudtränare Robert Ohlsson gruppen och pratade om målbilder för hur spelet skulle se ut under innebandyn.

I klippet ovan ser ni delar av innebandyn. I varje paus tog Ohlsson tilfället i akt att justera smågrejer och taktiska tips för att hålla kvalitén på spelet. 
Djurgården Hockey