Possler poänghet inför Rögle "Det är våra poäng"
Publicerad: 2018-01-25
Nyhet
Gustav Possler har hamnat i ett stim sen han hamnade i kedjan med bröderna Davidsson. Två mål och två assist har han skrapat ihop på de senaste fyra matcherna. – Jag spelar med två riktigt bra spelare. De spelar med en jäkla fart. Bara att försöka hänga med.

Gustav Possler har börjat få studsarna med sig de senaste matcherna. Han har ihop med bröderna Davidsson varit en kedja som om och om igen satt press på motståndarna. De var skillnaden mot Färjestad borta och Possler har nu gjort fyra poäng på de fyra senaset matcherna.
– Det känns bra. Känns som det blir lite bättre hela tiden. Har fått in poäng och det hjälper till självförtroendet, säger Gustav.
– Jag spelar med två bra spelare. De spelar med en jäkla fart. Bara att försöka hänga med. Åka skridskor, hitta ytorna och hjälpa dem.
Att han gillar att spela med sina nya kedjekamrater råder det inget tvivel om. Han kommer till avslut oftare än innan. 10 skott har Gustav nypt iväg de senaste matchern - av totalt 33. När han beskriver sin roll i kedjan så det ganska enkelt.
– Man får leka lite ute på isen men först och främst gruffa lite framför mål så de kan göra sin grej. Är pucken framför mål så har jag inget emot att vara där.

Sju säsonger i rad
Gustav Possler är 23 år men har gjort mål i sju raka säsonger i sveriges högsta liga. Han gjorde vårt tröstmål mot Brynäs borta senast som sitt senaste. Det första smällde han in för Modo säsongen 11/12 på bara två spelade matcher. Efter det har målen fortsatt att trilla in.
– Det är något speciellt med att vara framför mål. Det har jag haft med mig sen jag var liten att vilja göra mål, fortsätter han.

Det är mycket jämnt i tabellen och skiljer bara fem poäng mellan andraplatsen och sjunde. Alla matcher är viktiga nu.
– Hemmamatch det finns inget annat än tre poäng. De är våra de ska inte komma hit och ta dem – de är våra, säger Gustav Possler.
Biljetter hittar du här

Mattias Lönngren