Nu släpper vi biljetterna till SDHL-lagets Back-to-back Game
Publicerad: 2021-10-21
Biljetter
Lördag 4:e december är det dags att rama in Hovet med färger, sång och inte minst supportrar. Djurgårdens SDHL-lag spelar Back-to-back Game hemma mot Linköping, en match där vi tillsammans ska skapa en riktig läktarfest. Säkra din biljett redan idag.

Den första helgen i december gör Djurgården och Linköping upp i ett laddat dubbelmöte i SDHL. Med start idag släpper vi upp försäljningen av biljetterna till den första matchen, som spelas hemma på Hovet lördag 4:e december. Tillsammans ska vi då se till att rama in fighten med en riktig DIF-fest på läktarna.

– När den här chansen med en matchflytt dök upp kände vi att vi tillsammans med Linköping kunde skapa ett intresse runt dubbelmötet, berättar Djurgården dams sportchef Johan Schillgard.

Köp din biljett till Back-to-back Game mellan Djurgården – Linköping här.

– Det blir också en dag där vi vill bjuda in flickspelare och pojkspelare till Hovet och skapa ett intresse för framförallt flickhockeyn. Det här blir en möjlighet för dem att i Stockholm se SDHL-hockey mellan två riktitgt bra lag. Vi vill skapa ett intresse och skapa förebilder för svenska ungdomsspelare.

Back-to-back Game i inledningen av december blir en match där läktarupplevelsen står i fokus kring Djurgårdens SDHL-lag. Inför det mycket heta och lika intressanta dubbelmötet kommer även Linköping att bygga upp returmötet, som i sin tur spelas söndag 5:e december.

Men allra först ut väntar alltså Hovet, och du som djurgårdare kan med start idag säkra din plats på läktaren.

Djurgården Hockey