• Huvudsponsorer

Djurgården slår rekord

14 oktober 2017 11:10
Nyhet

Rekord är till för att slås. Vi är Mesta Mästarna inom hockeyn och nu är vi det inom Crowdfund. 1668 det var det största antal delägare ett bolag skaffat genom Pepins innan - Vi passerade det på mindre än 48 timmar.


Det är som vanligt när Djurgården mobiliserar, vi är många och vi är starka.
– Vi är väldigt glada över den respons som vi har fått av både fans och investerare. Det är klart att vi vet att vi har en bra produkt. Att vi är en stabil förening. Att vi är en förening att satsa på. Vi har sett det här förut. När Djurgårdare har ahft möjlighet att slutas upp kring oss - så har ni alltid gjort det, säger Djurgårdens VD Jenny Silfverstrand.

Imponerade
Intresset för aktien har varit högt. Vår samarbetspartner och de som har plattformen för aktiehandeln, Pepins har aldrig sett något liknande.
– Djurgården slog just rekord i antalet betalande investerare och det redan efter två dagar. Fantastiskt! DIF visar att det går att kombinera ideel och kommersiell verksamhet med elitidrott för både damer och herrar. Vi är stolta och glada att kunna bidra till detta. Nu fortsätter kampanjen, det finns fortfarande plats för fler delägare, säger Carl Johan Högbom ansvarig för DIF-emissionen hos Pepins.

Bli en del av oss
Nu ska vi även krossa rekordet. Vi vill ha så många delägare som möjligt i vår växande familj. Gör som 1669 andra - bli delägare.
För mer information gå in här
Skaffa aktier här

Välkomna