• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Falk: "Ska bli kul att se var vi står"

8 augusti 2017 14:58
Intervju

Säsongens första match står för på veckans schema och Djurgårdens Alexander Falk är laddad.


Med 198 SHL-matcher i djurgårdströjan är Alexander Falk en rutinerad pjäs i Djurgårdens lag säsongen 17/18. På fredag väntar säsongens första match när Almtuna står för motståndet och ännu en match för Falk i djurgårdströjan.

– Vi körde på hårt förra veckan och kör på hårt den här veckan men två pass om dagen. Sedan har man ju lite i bakhuvudet att det är match på fredag, säger Alexander Falk och tillägger

– Det ska bli riktigt kul att se var vi står.

Förutom isträning med taktiska inslag har spelarna drillats hårt med skridskofys där det svettats och kämpats rejält på Hovets is.

– Vi känner oss bra tränade och personligen tycker jag att det känns riktigt bra. Nu när vi tränar som hårdast gäller det att man peppar och stöttar varandra.

Till den här säsongen har Alexander Falk fått fyra nya kamrater på backsidan varav tre högerskyttar - att jämföra med endast Linus Hultström i förra säsongens slutskede.

– Det kommer nog att passa bra i spelvändningsfasen, att vi kommer att ha en back som är ”rightare” och en som är ”leftare” inne. Du slipper ta emot på backhand och det blir lite mer rätt på isen, säger Alexander Falk.