Ingen publik på läktarna – 50 i restaurangen på torsdag
Publicerad: 2020-09-29
Nyhet
Maxtaket för publik i ishockey i Stockholm ligger fortfarande på 50 personer under våra kommande tre matcher till att börja med. Vi kommer inte att öppna upp läktarna för publik under de matcherna. Till restaurangen på Hyllan kommer vi dock kunna bjuda in ett mindre antal säsongskortsinnehavare.

Pandemin fortsätter att hålla inledningen av den här säsongen som gisslan. Vi visste inför söndagens premiär att vi hade ett tak på 50 personer i publiken och valde då att inte ta in publik på läktarna. Den begränsningen har numera inget fast slutdatum men det kan bli ökning från hemmamatchen den 17 oktober. Vi har därför försökt hitta en annan lösning under den period vi har 50 som maxtak.

Vi kommer inte ta in publik på våra läktare nu heller men vi har fått möjlighet att ha restaurangen på Hyllan öppen och kommer därför att bjuda in ett antal säsongskortsinnehavare per match till den ytan. Det kommer vara ett slumpvis urval och alla som har säsongsbiljett deltar med en plats var i utlottningen. Vi kommer skicka ut ett mail till dig som erbjuds en plats. Det säsongskort som har fått en plats kommer inte delta i kommande utlottningar.

Vi gör det under den tid som maxantalet är 50 om taket höjs till 500 har vi en annan plan där vi öppnar upp läktarna för att kunna erbjuda fler säsongskortsinnehavare att vara på arenan.

Vi hoppas på förståelse över att vi inte kan ta in alla med säsongskort som läget är nu men att vi ändå vill erbjuda våra restaurangsplatser till säsongare.
Ha koll på din mailkorg under dagen!

Djurgården Hockey