• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr

Tack för säsongen!

16 mars 2017 06:51
Herr

Herrlagets säsong är över och det har varit en resa med både mot- och medgångar.


Säsongen kommer att sammanfattas mer ingående av både spelare och ledare den kommande tiden men vi vill redan nu passa på att rikta ett stort tack till alla er djurgårdare för det stöd vi har fått under säsongens gång. Tack till supportrar, ideella, partners och alla andra som varit med oss under resans gång.

Vi bär med oss några härliga minnen som vi inte kommer att glömma i första taget. Segern i jubileumsmatchen inför över 13000 personer i Globen blev ett vackert slut på Djurgårdens IF:s 125-årsjubileum. Den traditionsenliga Järnkaminernas Dag manifesterade än en gång vår supporterkultur. Men inte minst minns vi måndagens makalösa åttondelsfinal - stämningen i det kokande och fullpackade Hovet ekar fortfarande i Hockeysverige. På isen gjorde vi en stark avslutning där vi till slut tog oss till åttondelsfinal. Allt detta tar vi med oss till kommande säsong.

Nya tag inför nästa säsong tar vi den 27 mars. Då släpper vi säsongskorten för 2017/2018. Vi ser fram emot ännu en säsong tillsammans med er på Hovets läktare.

Men innan dess ser vi till att ta hem ett SM-guld på damsidan. Kom till Stora Mossen på lördag då damerna vid seger får lyfta SM-pokalen för första gången i klubbens historia. Dessutom är båda våra juniorlag liksom U16-laget i slutspel. Vi går med andra ord en spännande framtid till mötes.