Djurgårdare, äntligen fyller vi Hovet igen
Publicerad: 2021-09-07
Biljetter
Idag har ett för Djurgården efterlängtat besked kommit. Regering och myndigheter har meddelat att restriktioner för arenaevenemang hävs från 29:e september. Det betyder att vi äntligen kan ge Hovet vad den förtjänar - en utsåld och oslagbar stämning.

Torsdagen den 30:e september spelar Djurgården hemmamatch mot Leksand. Det kommer att bli en historisk dag. För första gången sedan pandemins utbrott kommer det då att vara möjligt att bära fram vårt älskade lag med 8094 sjungande djurgårdare på ett utsålt Hovet.

Garantera en plats - köp säsongskort på mot17.se

Från och med den 29:e september kommer deltagartak och avståndskrav på evenemang att tas bort. Det här meddelade regering och myndigheter under tisdagen, en nyhet som Djurgården Hockey välkomnar och som öppnar upp för alla er supportrar.

Tillsammans har vi haft Johanneshovs Isstadion som vår hemmaplan sedan vad som känns som tidernas begynnelse. Tillsammans har vi gjort den marken till vårt hem, till vår borg och inte minst till vår naturliga samlingsplats. Därför har de senaste 18 månaderna varit en stor utmaning för samtliga djurgårdare. Idag kan vi äntligen blicka framåt.

Med beskedet om fulla arenor från 29:e september kan vi göra verklighet av målet att fylla Hovet. Ett mål som vi bara kan uppnå tillsammans. Vår gemensamma uppgift är nu att se till att fylla läktarna, att klä oss i våra färger och att få sången att eka över Hovet mer än den någonsin gjort förut. Bli en del av världens främsta och mest unika hockeyupplevelse och köp ditt sösongskort på mot17.se redan nu idag.

Håll dig uppdaterad med information via hemsida och mail

Dagens besked från regering och myndigheter innebär även att Djurgården i närtid kommer att kunna öppna upp för försäljning av lösbiljetter. Vi hoppas att kunna göra detta drygt en vecka innan Leksandsmatchen, och vi ber om att få återkomma med exakta datum och tidpunkter. Vilka och antalet matcher som släpps upp till försäljning återkommer vi med i samband med detta.

Längtan efter att gå på Djurgården och uppleva stämningen på Hovet är idag större än vad den någonsin varit. Trycket på biljetter är således även enormt, något som vi märker av genom de många supportmail som når oss för tillfället. Vi ber därför dig som djurgårdare att i första hand söka information på hemsidan samt i inkomna mail, för att vi ska kunna hjälpa så många supportrar som möjligt.

Tillsammans bygger vi världens främsta arenaupplevelse. Tillsammans fyller vi Hovet.

Djurgården Hockey
Huvudpartners