• Huvudsponsorer

Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan

Press till AHL - Bernhardt förlänger

26 november 2016 11:00

Robin Press lämnar Djurgården för Rockford i AHL. Det är också klart med en förlängning av David Bernhardts kontrakt. Djurgården söker samtidigt efter en tvåvägsback som kan ansluta under innevarande säsong.


Robin Press kom till Djurgården från Södertälje inför förra säsongen. Efter en och en halv säsong lämnar Press Djurgården och Stockholm.

- Vi har skilts i samförstånd då Robin inte fått den istid och den utveckling på senaste tid hos oss som vi båda önskat. Chicago har varit informerade om läget och bestämt sig för att erbjuda Robin att komma över till deras farmarlagsorganisation. Där får han möjligheten att fortsätta sin utveckling och försöka spela sig till ett framtida NHL-kontrakt, säger Djurgårdens strategiska sportchef Joakim Eriksson.

– Att Robin Press lämnar oss ska ses som ytterligare ett steg mot att förändra och förstärka vår backsida. Vårt försvarsspel har sett bättre ut efter uppehållet men vi är fortfarande väldigt skadekänsliga på just backsidan. I oktober valde vi att rekrytera Linus Hultström och nu jobbar vi intensivt med att förstärka vår backsida ytterligare med en rekrytering av en tvåvägsback av hög kvalitet, fortsätter Joakim Eriksson.

Glädjande inför framtiden är att Djurgården har förlängt avtalet med backen David Bernhardt. Bernhardt, som fyller 19 år på torsdag, har i och med det kontrakt till och med 2018-04-30.

– Det känns väldigt skönt att ha säkerställt att vi kan bygga vidare på våra egna duktiga juniorer i form av bröderna Davidsson, Axel Fjällby-Jonsson och nu David Bernhardt. David har under hösten haft en väldigt fin utvecklingskurva. Han har främst genom sitt mogna spel och beslutsfattande i spelet med puck fått kontinuerligt med speltid i såväl fem mot fem som fem mot fyra. Från Djurgårdens sida ser vi stor potential i hans backspel och därför är vi väldigt glada över att kunna fortsätta vårt samarbete även nästkommande säsong, säger Joakim Eriksson.