• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Tisdag Tis 3 April Apr
Torsdag Tor 5 April Apr
Lördag Lör 7 April Apr
Måndag Mån 9 April Apr
Onsdag Ons 11 April Apr
Fredag Fre 13 April Apr
Lördag Lör 15 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov

Elin Johansson inför matchen: "Gå in med samma attityd idag"

24 september 2017 09:42
Dam

Efter gårdagens återkommande måljubel på Hovet väntar idag vad vi hoppas blir en repris när vi gästas av Leksand på Hovet, kl 13.00.


Det var flera olika målskyttar igår men en som gjorde sitt första mål i djurgårdströjan är Elin Johansson. -Fick en pass av Lundin och tänkte mest att jag skulle lägga den på nätet. Det fanns en liten lucka men jag hade nog mest tur. Det kändes svinkul att vara med och bidra till vinsten.

Du blev liggandes en stund på isen, vad var det egentligen som hände? Jag klev in mot mitten med pucken och hon agerade därefter. Vi skrattade lite åt det efter matchen, men smällen tog mot mitt knä och låret, men dom kikade på det efter matchen och det var ingen större fara.

Generellt tycker Johansson att matchen var en bra och det är en åsikt hon delar med tränare Roger Öhman. -Vi spelar med bra energi, men jag tror att dom första 15 minuterna var rätt avgörande där vi spelade riktigt bra hockey gjorde lite mål. Jag tor dom tappade huvudet lite där.

Idag väntar Leksand klockan 13.00 på Hovet och det råder ingen tvekan om att Johansson, Öhman och laget i sig är överens om vad man måste göra. Det är bara att gå in med samma attityd idag igen. Leksand är ett bra lag och vi kommer vara med från start och kriga på. Matchen igår bidrar med messa energi till idag.