Stabil och stark djurgårdsvinst
Publicerad: 2017-01-11
Dam
Det var ett starkt och hårt arbetande Djurgården som åkte ner och spelade borta mot Linköping ikväll. Hem kommer man med tre poäng och en stabil 1-4 vinst.

Coach Jared om..

..matchen
Jag tycker vår första match tillbaka efter uppehållet var som jag förväntade mig, inte målmässigt men hur matchen gick. Vissa moment var slarviga med passar och tajming. Hur som helst tycker jag att vi gjorde ett bra jobb med att försätta dem i situationer som vi kunde utnyttja till det bra. Vi krigade på bra idag. Det är svårt att efterlikna en riktig match på träningarna, men jag tycker att för att ha haft ett långt uppehåll så levererade vi bra idag. Julia Östlund var fantastisk inte, bra fart och anfall med ett syfte. Felicia Linder var stadig, och Lovisa Berndtsson var skarp.

..de skadade spelarna som var tillbaka idag
Tjejerna som kom tillbaka från skador hanterade matchen bra. Deras tajming kommer komma ju fler matcher de spelar, men fysiskt är de bra.

..de nya tjejerna
De nya tjejerna tycker jag vänjde sig ganska snabbt med stilen här. Det kommer ta tid, men det kommer bara bli bättre och bättre.

..helgens matcher
Helgens matcher kommer bli två tuffa motståndare. Brynäs är alltid ett tufft lag och Sundsvall har blivit bättre och bättre. För att ta 6 poäng behöver vi fortsätta bygga på de saker vi gjorde idag, och även fixa till de misstag vi gjorde idag. Om vi gör det kommer det att gå bra!

Angelica Lindeberg