Possler: "Bara att göra som de säger"
Publicerad: 2017-06-01
Intervju
Gustav Possler kör stenhårt på Bosön och är revanschsugen inför kommande säsong.

Gustav Possler fick större delen av förra säsongen spolierad av en skada. På försäsongslägrena på Bosön är känslan att han bara borrat ner huvudet och bara kört - något han själv instämmer i.

– Det är självklart att man vill utvecklas så då är bara att göra som de säger. Jag tycker att det går åt rätt håll, säger Gustav Possler.

När ni till exempel bara ska springa, springa och springa. Hur går tankegångarna i ditt huvud då?

– Det är ju…jobbigt. Men man får köpa läget och det är klart att man har ju lust att skrika saker rakt ut men man vet att fysen kommer att behövas sen.

"Bergfors vet vad han håller på med"

Laget kör tre veckor individuellt och sedan ett gemensamt läger på Bosön den fjärde veckan. Gustav Possler ser fördelar med det gemensamma lägret:

– Det är grymt att komma hit och bara vara med grabbarna. Det är ju nu vi samlade tillsammans och då får man ta vara på det. Träna och bonda lite, då har man de minnena med varandra och det bygger karaktär i hela laget.

Är det något du varit imponerad över här på lägret?

– Man ser ju att (Niclas) Bergfors vet vad han håller på med. Han är bra på det här och är i en riktigt bra form, ett riktigt föredöme att ha här. Man får se vad han gör för något och sedan är det bara att ta åt sig.

Det blev lite för lite hockey för dig förra säsongen. Är du revanschsugen?

– Ja, absolut. Jag vill ge mig själv de bästa möjligheterna att få spela bra hockey och det är här det börjar. Det som hände förra säsongen är inget jag vill vara med om igen. Jag vill vara med och spela.

Vill du följa lagets resa i höst? Köp säsongskort till alla våra hemmamatcher säsongen 17/18.

Boka säsongkort här.

Joel Widerberg