Seger inför ett sjungande, dansande Hovet
Publicerad: 2018-02-10
Nyhet
Dubbeldif kan bara summeras som en publikfest. Fotbollen bjöd upp med seger 3-1 efter avgörande av Badji. Vi följde upp med en seger inför ett sjungande, gungande och dansande Hovet.

Det var en riktig folkfest på läktarna ine på Hovet. Som en extra gnista var Daniel Brodin med i line-upen för första gången och togs emot av en sjungande klack.
Sen följde en ryckig första period. Många powerplay för oss och precis när ett av dem tog slut smällde Lagesson in sitt första mål för säsongen. Trots gott om chanser att utöka ledningen så ville pucken inte in.
Det blev en grinigare match i mittenakten och här ställdes Adam Reideborn på prov. I ett 3 mot 5 spel var han otroligt bra och gjorde flera riktigt svettiga räddningar. Vi skulle få in en puck till och det var Calle Ridderwall som smällde upp den i nättaket på volley. Perioden avslutades med flera bråk och när periodvilan inleddes satt fyra spelare utvisade.
Tredje perioden blev den som fick Hovet att koka. Det tog bara 11 sekunder för Possler att göra trean och sen föll målen in i en strid ström. Calle Ridderwall gjorde ett till. Henrik Eriksson sitter ner och snärtar in 4-0 med ryggen mot mål. Vejdemo sätter ett friläge och Linus JOhansson avslutar målskyttet när han gör 7-0. Vi tar uppehåll som tvåa i tabellen.
Samtidigt så höll publiken igång i full volym under stora delar av matchen.