Omstruktur i Juniorlagen
Publicerad: 2019-06-05
Nyhet
När Stefan Nyman valde att lämna Djurgården i början på maj, klev Jörgen Bemström upp från J20 och in som andre assisterande tränare på herrsidan. Det öppnade upp för en ledig tränarroll i Juniorlaget. Ny huvudtränare för J20 kommer att bli Mattias Zackrisson, tidigare huvudtränare i J18. Martin Linder-Öst kommer att bli hans assisterande. Michael Holmqvist, tidigare assisterande tränare i J20 kommer att bli ny huvudtränare för J18.

De nya tränarna för J20, Mattias Zackrisson och Martin Linder-Öst är två välkända ansikten i Djurgården Hockey. Zackrisson har tidigare varit assisterande tränare i J20 och även vunnit guld med en tidigare upplaga av J20-laget. Nu kommer han in i en roll som huvudtränare. Brevid honom kommer han att ha Martin Linder-Öst. De båda har arbetat med varandra tidigare och tillsammans tror vi att de kommer att göra ett bra jobb med att coacha J20-laget.

I samma veva kommer Michael Holmqvist att ta över huvudansvaret för Djurgårdens J18-lag. Det blir hans första huvudtränarjobb och vi är även väldigt nöjda med honom och tror att han kommer att utveckla J18-spelarna på ett bra sätt!

Här är en intervju med Michael Holmqvist

Djurgården Hockey