• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 25 Mars Mar
Onsdag Ons 27 Mars Mar
Fredag Fre 29 Mars Mar
Söndag Sön 31 Mars Mar
Tisdag Tis 2 April Apr
Torsdag Tor 4 April Apr

Tack för allt stöd den här säsongen

13 april 2018 23:00
Nyhet

Vi gick in i den här säsongen tippade som ett lag för den undre halvan av tabellen. Det har vi inte varit en enda gång sen andra omgången. Vi trodde på oss själva. Ni trodde på oss. Vi slutade två i tabellen. Vi åkte ut i semifinal efter två förluster i sudden. Vi krossade allt motstånd på läktarna.


Det var inte många som trodde på Djurgården när den här säsongen drog igång. Vi trodde på oss och visste vad vi kunde göra. Vi har under säsongen legat uppe i toppen av tabellen konstant och det är på hemmais som vi varit starkast.
Av 26 omgångar blev vi utan poäng vid bara fyra tillfällen. I slutspelet förlorade vi en match sudden på hemmais och vann fem under ordinarie. Vi har känt ert stöd på läktarna och på sociala medier. Ni har gett oss styrka under hela säsongen och aldrig gett upp hoppet. Spelarna kommer alltid att bära med sig trycket i Globen under semifinalen mot Skellefteå.
Vi slutade två i tabellen, är klara för spel CHL till nästa säsong och har haft ett spel som de flesta lag haft svårt att hantera.
Det finns många anledningar till att det blev en så bra säsong som det ändå blev. Vår bästa sen 09/10.
Vi hade det bästa målvaktsparet i SHL där Adam Reideborn blev ohotad etta med bäst räddningsprocent under säsongen och Joacim Eriksson också var med i toppen.
Vår juniorkedja med bröderna Davidsson och Axel Jonsson Fjällby tog stora kliv och skrämde slag på motståndare samtidigt som de drog till sig supportrar i alla delar av Sverige.
Vår förstecenter och det stora nyförvärvet, Andreas Engqvist, var fram till skadan precis den ledare och poängmaskin som vi hade hoppats på. Han producerade nästan en poäng per match och tog ett stort ansvar över hela banan.
Markus Högström drog ett tungt lass i början av säsongen när vi hade många skador. Han var inne nära 30 minuter per match och satte inte många skär fel under den tiden – förlängde även sitt kontrakt mitt under säsongen så vi har tre år kvar tillsammans.
Patrik Lundh gjorde sin poängmässigt bästa säsong i SHL och blev vår poängkung med 15 mål och 25 assist.
Vi vill tacka alla er för ert otroliga stöd den här säsongen. Nu laddar vi för nästa!