Seger och förlängningsförlust för J18
Publicerad: 2020-02-17
Junior
Vårt J20-lag var spelledigt i helgen, men däremot har J18 varit i gång med två hemmamatcher. Det blev förlust i förlängning mot Luleå och seger mot Skellefteå.

Vi fortsätter att gå bra i J18 Allsvenskan Norra och lördagens match mot Luleå blev en jämn historia.
Vi följdes åt målmässigt, men knappt halvvägs in i tredje perioden vände Luleå vår 2–1-ledning till 2–3 på endast tolv sekunder.
I slutminuten tog vi ut målvakten i jakt på kvittering och det gav utdelning. Med 46 sekunder kvar sköt Adam Björklund in kvitteringspucken.
I förlängningen avgjorde dock Luleå.
I går var det dags för nästa norrländska lag att möta oss på Hovet.
Och matchen mot Skellefteå blev en målrik historia.
Vi hade en 4–1-ledning efter första perioden, men i mellanakten hämtade Skellefteå ikapp till 4–4 innan vi återigen drog ifrån till 6–4 innan andra pausvila.
Det blev också slutresultatet när tredje perioden blev mållös.
Det betyder att vi fortfarande är tvåa i tabellen, fem poäng bakom serieledaren Almtuna, men vi har två matcher mindre spelade.