Fåtal biljetter kvar till SM-finalen
Publicerad: 2017-03-18
Dam
Djurgården vann första SM-finalen på onsdagskvällen och kan säkra SM-guldet på lördag när vi spelar på hemmaplan på Stora Mossen. Köp din biljett nu så att du inte blir utan!

Djurgården slog ut Linköping med 2-1 i matcher i semifinalen. I final möter man HV71 som slog Luleå med 2-0 i sin semifinalserie. I första finalmatchen av tre vann Djurgården med 1-0 i Kinnarps Arena.

Så spelas SM-finalerna
Final 1: HV71-Djurgården, onsdag 15/3 19:00 (Kinnarps Arena) Final 2: Djurgården-HV71, lördag 18/3 15:45 (Hovet eller Stora Mossen) Ev. final 3: Djurgården-HV71, söndag 19/3 13:30 (Hovet eller Stora Mossen)

Var spelas Djurgårdens hemmamatcher i finalserien?
Lördagens final kommer att spelas på Stora Mossen. Du tar dig dit med tunnelbanans gröna linje till station Stora Mossen. Gå sedan uppför backen och fortsätt ca 10 minuter tills du ser en skylt till ishallen.

En eventuell final på söndag spelas på Stora Mossen om herrlaget avancerar till kvartsfinal. Annars spelas final tre på Hovet. Vi räknar med publikfest och boka din biljett till final 2 redan nu för att inte bli utan.

Hur köper jag biljett till finalen där Djurgården kan bärga sitt första SM-guld?
Eftersom Stora Mossens publikkapacitet är begränsad rekommenderar vi att köpa förköp direkt för att vara garanterad att komma in på Djurgårdens historiska första SM-final. Eventuella återstående biljetter kan köpas på plats.

Just nu återstår endast 300 av de 1300 biljetterna.

Köp biljett här

Djurgården Hockey