"Sämsta matchen vi gjort hemma"
Publicerad: 2018-02-28
Nyhet
Det blev förlust mot Brynäs när vi inte fick skotten på mål och pucken studsade över bladen. – Jag tycker det är den sämsta matchen vi spelat hemma, säger Robert Ohlsson.

Det här var inte en match som spelades i det tempo som vi är vana att se. Det var mycket pucktapp och slarvigt spel från bådas sida. Brynäs kom in i matchen med en desperation - de var tvingade att ta en seger för att ha chans att ta sig direkt till kvartsfinal.
Första perioden började vi med bra press mot Brynäs tog sig in i matchen och får in 1-0 genom en styrning. Sen höll de undan resten av perioden utan större problem.
Andra perioden var det spel runt ett mål. Vi höll pucken och tröttade ut Brynäs men hade svårt att komma in ordentligt framför mål - något som syntes i skotten. 8 skott på mål totalt efter två perioder. Nu ska tilläggas att Brynäs inte skapade mycket framåt men var kompakta i försvarsspelet.
Tredje perioden såg liknande ut. Vi kommer till lägen men träffar inte mål med avsluten.
Träffade målet gjorde Brynäs men då hade Adam Reideborn marginalerna på sin sida och den studsade i stolpen.
Samma flyt hade vi inte med 6:39 kvar på klockan. Ett dragskott i närmsta krysset bakom en skymd Reideborn satte stopp för hemmahoppet om poäng ikväll.