Rögle i kvartsfinalen
Publicerad: 2020-03-13
Nyhet
Det är osäkra tider och grundserien avslutades i går inför tomma läktare. Det blev då klart att Rögle väntar i en kvartsfinal. Enligt tidigare beslut kommer kvartsfinalen spelas i bäst av fem matcher och inledas med bortamatch den 31 mars. Första hemmamatchen är den 2 april.

Det är en minst sagt annorlunda avslutning på grundserien vi lägger bakom oss. Rent sportsligt så hamnar vi på plats 6 i tabellen och är klara för kvartsfinal. Ett kvartsfinalspel som vi nu hade börjat dundra ut information och biljetsläpp kring. Med tanke på de beslut som fattats av regeringen så spelades avslutningen inför tomma läktare och vi har därför skjutit upp slutspelet samtidigt som vi minskat antalet matcher till bäst av fem.
Rögle är laget vi ska möta i kvartsfinalen – samma Rögle som vi besegrade i sista hemmamatchen. Kvartsfinalserien ska inledas den 31 mars där det är Rögle som har hemmaplansfördel och vi har våra hemmamatcher den 2 april och eventuellt den 7 april.
Vi följer utvecklingen i landet i stort och för en tät dialog med myndigheterna och om något förändras så kommer vi att uppdatera er först.

Djurgården Hockey